TR6160435     Bağımsız Distribütör İsmail YAVUZ Sayfasıdır

Doğrudan Satış Fırsatları
Doğrudan Satış Fırsatları

İnsanlar çok farklı nedenlerden dolayı doğrudan satış işi yapmaya karar vermektedirler. Halihazırda ülkemizde 1.5 milyona yakın kişi doğrudan satış işiyle ilgilenmektedir. Bir çok bağımsız girişimci için ‘doğrudan satış’ ilave bir gelir kaynağıdır. Bazıları bu işi çocuğunun eğitim masraflarına bir katkı olması için, bazıları ise bunu tam zamanlı bir iş olarak yapmaktadır. Ya da tüm bu tercihlerin dışında, sunulan kaliteli ürünleri indirimli fiyattan satın alabilmek için üye olurlar.

Sizi motive eden ne olursa olsun ‘doğrudan satış’ diğer pazarlama modellerinden bir çok konuda farklıdır. Diğer iş dallarında olduğu gibi kazanç, çok çalışarak, yeteri kadar zaman ayırarak, bir plan ve program dahilinde iş yaparak gelir. Her işte olduğu gibi, kazanç, disiplinli, planlı, programlı bir çalışma sonucunda söz konusu olmaktadır. Kısacası işe verdiğiniz ciddiyet, sizin de kazanç düzeyinizi belirleyecektir. Diğer işlerde olduğu gibi bu işi yapan herkes başarılı olacak diye bir kural da yoktur. Tecrübemiz göstermektedir ki, esnek çalışarak, yeterli zaman ayırarak ve işi ciddiye alarak sermaye ortaya koymadan kendi işinizi kurabilir ve kazanç elde edebilirsiniz. Aslında kendi işinin patronu olmak da, birçok girişimci ruhlu insan için başlı başına önemli bir kazanımdır.

Doğrudan satış sektörü herkese kapısı açık olan nadir birkaç sektörden birisidir. Kadınların iş hayatına katılımı açısından bu kadar büyük imkanları hem kazançta hem kariyerde ayrımcılık olmadan sunan başka bir sektörü bulmak çok zordur. Bu sektörde başarılı olabilmek için yaş, eğitim, cinsiyet kriter değildir. Herkes eşit fırsatlara sahiptir, sektöre katılabilir ve başarılı olabilirsiniz. Başlamak da, sonlandırmak da son derece kolaydır. Çalışma hayatınızda da çok farklı çevrelerden yeni, heyecan verici insanlarla tanışabilir, yepyeni bağlantılar kurabilirsiniz.

“Doğrudan satış gelecekte büyük dalgalarla büyüyecek bir sektördür. Dünya’da franchise sistemin yerini alıyor. Franchise modeli normal bir kişi için çok büyük sermayeler gerektirmektedir.

Jim Rohn
Global İş dünyası danışmanı

“Doğrudan satışın zamanı geldi. Milyonlarca insan için girişimcilik ve birbiriyle iletişim halinde olmak demek..”

Stephen Covey
Author, The Seven Habits of Highly Effective People

Scroll to Top