TR6160435     Bağımsız Distribütör İsmail YAVUZ Sayfasıdır

Luvoco Nedir?
Luvoco Nedir?

Gano Excel’in kurucusu Bay Leow Soon Seng tarafından geliştirilen % 100 suda çözünür Ganoderma Lucidum özütü ile zenginleştirilmiş dünyanın ilk gurme kahve kapsülü olan yeni “LUVOCO” markasıyla kahve kapsülü endüstrisinde bir atılım. Türkiye pazarına girişi, Gano Excel Türkiye tarafından 2016 yılında ev tipi LUVOCO kahve makinesi’nin satışa sunulmasıyla başladı. Türkiye pazarında güç kazanarak ilerlemesi sonucunda, 2017 yılının başında Antalya Expo’da yapılan 10.000 kişilik toplantıda Profesyonel LUVOCO Kahve Makinesi , LUVOCO Café, Kiosk ve Mobil Araç projelerinin lansmanı gerçekleştirildi. Mayıs 2018 tarihinde, ilk Franchisee olarak LUVOCO Kiosku’nun açılışı yapıldı. 2019 yıının son çeyreğindeyse, Kahve Köşesi Konsepti, projelerimiz arasında yerini aldı.

Kusursuz Kalite

Dünyanın en büyük organik Ganodermalı kahve üreticisi Gano Excel tarafından üretilen LUVOCO, sizlere kapsül içerisinde gelen en yüksek kaliteli ve baştan çıkartıcı kahveyi sunuyor.

İçeriğindeki %100 suda çözünebilen Ganoderma ekstresiyle birlikte artık her zaman ve her yerde bu keyfi yaşamaya hazır olun

LUVOCO Franchise Sistemi Distribütörlerimizi, ağ ve iş kurma konusunda daha da güçlendirerek başarıya ulaştırmayı hedefler.

Gano Excel, uluslararası alanda kanıtlanmış Network Pazarlama başarısıyla ve 100’den fazla ülkede varlığını sürdürmesiyle, LUVOCO Franchise Sistemi’ne dahil olmak isteyen distribütörlerine yeni bir iş fırsatı sunar. Temel amaç, çift kazanç modeli oluşturarak, Network Pazarlamasına ek olarak perakende satış yapılacak LUVOCO Franchise Sisteminden de gelir elde edilmesidir.

Perakende Kahve satış mağazalarının (iç ve dış mekan kioskları, bağımsız kafeler mobil üniteler ve kahve köşesi) geliştirilmesi, kurulması ve işletilmesi için eşsiz olan sistem bağımsız Distribütörler için özel ve basit bir şekilde hazırlanmıştır. Franchise alan, tercih ettikleri işyeri ve iş konseptini kapasite ve özelliklerine göre seçme fırsatına sahiptir. LUVOCO Franchise Sistemi’ne sahip olmanın başlıca rekabet avantajı, Distribütörlerin network ağlarını geliştirme fırsatı sunmasıdır.

Franchise sisteminin eşsiz özellikleri arasında, sınırlama olmaksızın, LUVOCO markası, iç ve dış tasarım ve Franchise sahibi tarafından sağlanan ölçülere dayalı düzenler, dekorasyonlar, renk şemaları, mobilya, ürün formülleri, ürün hazırlamak için spesifikasyonlar yer almaktadır. Franchise veren kahve içecekleri, ekipman, ekipman düzenleri, çalışma prosedürlerini değiştirme ve geliştirme hakkına sahiptir.

Scroll to Top