TR6160435     Bağımsız Distribütör İsmail YAVUZ Sayfasıdır

neden network marketing yapmalıyız
neden network marketing yapmalıyız

ÖNCELİKLE NETWORK MARKETİNG NE DEMEKTİR ?

Doğrudan satış esasına dayalı olan Network Marketing, 21. Yüzyılın ticaret modeli olarak görülmektedir. Network Marketing yapanlar herhangi bir şirketin ürünlerini kullanmaya başlayarak bu ürünleri test ettikten sonra satışında destek olurlar ve şirketten belirli bir komisyon alırlar. Network Marketing sisteminin mantığı budur. Gün geçtikçe büyüyen Metwork Marketing ticari modeli, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Bu sistemde kişi tamamen kendi emeği ile gelir sağlamaktadır.

NETWORK MARKETİNG SİSTEMİNİN İŞLEYİŞ MANTIĞI NASILDIR ?

Network Marketing yapmak için herhangi bir deneyim ve bilgi birikimi de gerekmemektedir çünkü Network Marketing insanların insanlara öğrettiği bir ticari modeldir. Çalışma saatleri ise tamamen kişinin kendi elindedir. Klasik ticaret sisteminde, üretilen bir ürünün müşteriye ulaştırılabilmesi için depo masrafı, nakliye masrafı, distribütör ve bayi masraflarının ödenmesi gerekir. Ayrıca ürünü müşteriye güzel bir şekilde tanıtabilmek için oluşturulan reklamlar da bir masraftır. Ürün müşteriye ulaşana kadar geçtiği aracının hepsi karını ürüne yansıtmaktadır. Network Marketing sisteminde ise aracı olan tek kişi şirketin kendi katılımcıları olan distribütörleridir.

Network Marketing ile pazarlanan ürünün fiyatı, piyasadaki benzer ürünlerin fiyatı ile aynı olabilir veya daha az fiyatta olabilir ancak daha yüksek bir fiyatta olmamaktadır. Bu da Neden Network Marketing ? sorusunun somut bir örnekle cevabı olmaktadır. Bu sistem tavsiye mantığına dayanan bir sistemdir. Ürünü alan kişi kullanır ve memnun kalırsa etrafındaki diğer kişilere tavsiye eder.

NETWORK MARKETİNG SİSTEMİNİN EKONOMİYE FAYDALARI NELERDİR ?

Network Marketing ticari modelinin ekonomiye belirli katkıları vardır. İlk olarak on binlerce insana iş fırsatı sağlayarak eksik istihdamı önlemektedir. Düşük maliyet ve kolaylıkla kişilere kendi işini kurma imkânı vermektedir. Network marketing sayesinde ürünlerin reklam ile tanıtımına ve diğer ürünlerle rekabet etmesine gerek kalmamaktadır. Bu sayede hızlı bir şekilde ürünün nihai tüketiciye ulaşmasını sağlamaktadır.

NETWORK MARKETİNG SİSTEMİNİN UYGULAYANLARA FAYDALARI NELERDİR ?

Bu kişileri ilk avantajı kendi iş saatlerini kendisinin belirlemesidir. Maaşlı işlerde olduğu gibi belirli saatlerde gitme gibi bir zorunluluğu yoktur. Bu nedenle neden Network Marketing sisteminin bu kadar çok tercih edildiği anlaşılmaktadır. Network Marketing yapanlar, tavsiye ettikleri ürünü kendine veya çevresine iskontolu toptan fiyatı ile alabilmektedir.

Network Marketing sistemi hem ülke ekonomisine, hem üreticiye, hem tüketiciye hem de bu işi uygulayanlara sayısız faydalar sağlamaktadır. Son zamanların en popüler işi haline gelen Network Marketing sistemi her geçen gün daha da gelişmektedir.

Şimdi gelelim Network Marketingi en ayrıntılı biçimde incelemeye…

NEDEN NETWORK MARKETİNG?

· KENDİ İŞİNİZ
· SIFIR RİSK
· SIFIR SERMAYE
· SINIRSIZ KARİYER
SONUÇ OLARAK SINIRSIZ KAZANÇ !!!!!!!

Scroll to Top